vi hjälper dig hitta rätt klinikutrustning

Klinikutrustning

Vi på Beauty Light erbjuder professionell utrustning till skönhetssalong och utrustning till klinik. Med vår utrustning kan du erbjuda dina kunder allt från laserbehandlingar till fettfrysning. Vår produktkatalog över klinikutrustning uppdateras med jämna mellanrum. Vi samarbetar med flera av de ledande tillverkarna i branschen för att kunna erbjuda dig som kund det allra bästa. När du köper klinikutrustning från oss ingår det alltid en utbildning med både teori och praktik. Du ska kunna känna dig 100% trygg när du ger dina kunder behandlingarna.

Klinikutrustning – laser för permanent hårborttagning

Vi erbjuder flera olika maskiner som är till för permanent hårborttagning. Det görs med hjälp av klinikutrustning laser. De modeller som vi erbjuder går att anpassa efter de flesta hudtyper och hudfärger. Maskinerna har förinställda program som du hanterar med hjälp av enkla knappar. Du kan anpassa maskinen efter det område som ska behandlas. Med rätt utrustning blir behandlingen både snabb och mindre smärtsam för kunden vilket är ett plus i kanten. När du köper utrustning från oss ingår det alltid två års garanti med service. Skulle någonting hända med maskinen under dessa två år får du hjälp inom en arbetsdag. Snabbt, tryggt och säkert.

Lucas Plus – tatueringsborttagning, pigment-/åldersfläckar, hudföryngring mm
MICOOL-A Fettfrysning, cryolipolysis

Utrustning till klinik för vanliga hudåkommor

Många kunder har hudåkommor som de vill göra någonting åt. Det kan vara i form av pigmentfläckar, ytliga blodkärl eller acne. Vi har maskiner som hjälper dig behandla åkommor efter dina kunders önskemål. Vi har även maskiner som kan ta bort tatueringar vilket också efterfrågas av en del kunder. De maskiner som vi köper in ska ge ett bra resultat och en så smärtfri behandling som möjligt. Har du några frågor om en enskild maskin som vi säljer är du givetvis välkommen att kontakta oss så berättar vi mer. När du har köpt en maskin av oss har du även tillgång till fri support vad det än gäller. Stöter du på några problem eller funderingar är det bara att höra av dig.

Vill du komma igång?

Tveka inte att kontakta oss för att komma igång med de behandlingar du vill erbjuda dina kunder. Förutom utbildning och själva utrustningen stöttar vi dig längs vägen och kan även hjälpa till med hemsida och marknadsföring. Som kund får du alltid fri stöd och support.

Funderar du på vår klinikutrustning? Ta kontakt med oss så berättar vi mer.